img
Detoxification of Aflatoxin B1 in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and its Effect on Microbiological and Sensory Quality.  
Yazarlar
Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Pınar AKSU KILIÇLE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Abdullah DOĞAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Processing and Preservation
Dergi ISSN 0145-8892
Dergi Tarandığı Indeksler SSCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2016
Cilt No 40
Doi Numarası 10.1111/jfpp.13102
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/jfpp.13102