img
img
The Traditional Cheeses of Turkey Marmara Region  
Yazarlar (1)
Prof. Dr. Ufuk KAMBER Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Reviews International
Dergi ISSN 8755-9129 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SSCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2007
Cilt No 24
Sayı 1
Sayfalar 175 / 192
Doi Numarası 10.1080/87559120701764613
Makale Linki http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/87559120701764613
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
The Traditional Cheeses of Turkey Marmara Region

Paylaş