Yazarlar |
Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Ali Gücükoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Haydar Özdemir
Ankara Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Processing and Preservation |
Dergi ISSN | 0145-8892 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SSCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 02-2010 |
Cilt No | 34 |
Sayfalar | 322 / 327 |
Doi Numarası | 10.1111/j.1745-4549.2009.00415.x |
Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/j.1745-4549.2009.00415.x |