| Yazarlar (3) |
Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
|
Ankara Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Journal of Food Processing and Preservation |
| Dergi ISSN | 0145-8892 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SSCI |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 02-2010 |
| Cilt No | 34 |
| Sayfalar | 322 / 327 |
| Doi Numarası | 10.1111/j.1745-4549.2009.00415.x |
| Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/j.1745-4549.2009.00415.x |