Yazarlar |
Ercan Bursal
Muş Alparslan Üniversitesi, Türkiye |
Abdülmelik Aras
Iğdır Üniversitesi, Türkiye |
Mustafa Abdullah Yılmaz
Türkiye |
Fikret Türkan
Iğdır Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Ümit YILDIKO
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Ömer Kılıç
Adıyaman Üniversitesi, Türkiye |
Abhijit Dey
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food and Nutrition Research |
Dergi ISSN | 2333-1119 |
Dergi Tarandığı Indeksler | Google scholar |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2021 |
Cilt No | 9 |
Sayı | 3 |
Sayfalar | 114 / 123 |
Doi Numarası | 10.12691/jfnr-9-3-3 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.12691/jfnr-9-3-3 |