Yazarlar |
Mehmet Nuri Atalar
Iğdır Üniversitesi, Türkiye |
Abdülmelik Aras
Iğdır Üniversitesi, Türkiye |
Fikret Türkan
Iğdır Üniversitesi, Türkiye |
Neslişah Barlak
Türkiye |
Doç. Dr. Ümit YILDIKO
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Ömer Faruk Karataş
Türkiye |
Mehmet Hakkı Alma
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
Dergi ISSN | 0145-8884 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q3 |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2021 |
Cilt No | 45 |
Doi Numarası | 10.1111/jfbc.13975 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1111/jfbc.13975 |