| Yazarlar (7) |
|
Iğdır Üniversitesi, Türkiye |
|
Iğdır Üniversitesi, Türkiye |
|
Iğdır Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
Doç. Dr. Ümit YILDIKO
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
|
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
| Dergi ISSN | 0145-8884 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q3 |
| Makale Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2021 |
| Cilt No | 45 |
| Doi Numarası | 10.1111/jfbc.13975 |
| Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1111/jfbc.13975 |