On The Jacobsthal-Padovan p-Sequences in Groups
Prof. Dr. Ömür DEVECİ
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Topological Algebra and its Applications
Dergi Tarandığı Indeksler Baidu Scholar, CNKI Scholar (China National Knowledge Infrastructure), CNPIEC – cnpLINKer, Dimensions, DOAJ (Directory of Open Access Journals), EBSCO (relevant databases), EBSCO Discovery Service, Genamics JournalSeek, Google Scholar, J-Gate, JournalTOCs, KESLI-NDSL (Korean National Discovery for Science Leaders), Mathematical Reviews (MathSciNet), Microsoft Academic, MyScienceWork, Naviga (Softweco), Primo Central (ExLibris), Publons, QOAM (Quality Open Access Market), ReadCube, Semantic Scholar, Sherpa/RoMEO, Summon (ProQuest), TDNet, The Polish Digital Mathematical Library (DML-PL), Ulrich’xxs Periodicals Directory/ulrichsweb, WanFang Data, WorldCat (OCLC), Zentralblatt Math (zbMATH)
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2017