img
Anti-microbial and Anti-oxidant Activity of Watermelon (Citrullus lanatus) Fruit and Watermelon Seed  
Yazarlar
Perihan Akbaş
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Özlem GÜRSOY KOL
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman GÜRBÜZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Sevda MANAP
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Dergi ISSN 1305-130X
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2017
Cilt No 13
Sayı 1
Sayfalar 139 / 147
Atıf Sayıları

Paylaş