img
Physicochemical and microbiological properties of Kavılca Bulgur (A traditional cereal product of Turkey)  
Yazarlar
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Emirates Journal of Food and Agriculture
Dergi ISSN 2079-0538
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2022
Cilt No 34
Sayı 11
Sayfalar 931 / 937
Doi Numarası 10.9755/ejfa.2022.v34.i11.2971
Makale Linki http://www.ejfa.me/