img
Effects of breed and fattening system on fatty acid and chemical composition of meat from male lambs  
Yazarlar
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yüksel Aksoy
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye
Hakan Erinç
Türkiye
Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Muammer Tilki
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı South African Journal of Animal Science
Dergi ISSN 2221-4062
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2022
Cilt No 52
Sayı 1
Sayfalar 57 / 66
Doi Numarası 10.4314/sajas.v52i1.8
Makale Linki https://www.sasas.co.za/wp-content/uploads/2022/02/Sari52Issue1.pdf