img
Determination of Physical, Chemical Properties of the Hot Springs Waters and Comparison of Bacteria: Hot Springs in the East and Southeast Anatolia Region of Turkey  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Orhan ULUÇAY Dr. Öğr. Üyesi Orhan ULUÇAY
Türkiye
Arzu Görmez
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Cem ÖZİÇ Dr. Öğr. Üyesi Cem ÖZİÇ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Agriculture
Dergi ISSN 2636-8757
Dergi Tarandığı Indeksler Citefactor
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2021
Cilt No 4
Sayı 1
Sayfalar 24 / 29
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş