img
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage like products sold in Kars  
Yazarlar
Prof. Dr. Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Özgür ÇELEBİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Turgay DEPREM
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Metin ÖĞÜN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nebahat BİLGE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Leyla VATANSEVER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abamüslüm Güven
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Eurasian J Vet. Sci.
Dergi ISSN 1309-6958
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2013
Cilt No 29
Sayı 3
Sayfalar 143 / 149
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş