img
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars  
Yazarlar
Prof. Dr. Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Özgür ÇELEBİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Turgay DEPREM
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Metin ÖĞÜN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nebahat BİLGE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Leyla VATANSEVER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abamüslüm Güven
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Dergi Tarandığı Indeksler Tübitak-Ulakbim-Yaşam Bilimleri, Türkiye Atıf Dizini, EBSCO-HOST, Cab Abstracts, Veterinary Bulletin, Veterinary Science Database, Index Veterinarius, Dairy Science Abstracts, Animal Breeding Abstracts, Agricultural Engineering Abstracts, Global Health, World Agricultural Economics and Rural Sociology Abstracts, Forest Products Abstracts, Grasslands and Forage Abstracts, Helminthological Abstracts, Rural Development Abstracts, Soils and Fertilizers, Soybean Abstracts, Sugar Industry Abstracts, Tropical Disaeases Bulletin, Wheat, Barley and Tritacale Abstracts, Maize Abstracts
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2013
Cilt No 29
Sayı 3
Sayfalar 143 / 149
Makale Linki http://eurasianjvetsci.org/summary_en.php3?id=1004
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş