img
Effects of genotype and sex on technological properties and fatty acid composition of duck meat  
Yazarlar
Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Hülya Yalçıntan
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Bülent Ekiz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı POULTRY SCIENCE
Dergi ISSN 0032-5791
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2019
Cilt No 98
Sayı 1
Sayfalar 491 / 499
Doi Numarası 10.3382/ps/pey355
Makale Linki https://academic.oup.com/ps/article/98/1/491/5071783
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Effects of genotype and sex on technological properties and fatty acid composition of duck meat

Paylaş