img
Effect of Different Fattening Methods on Slaughter and Carcass Characteristics of Tuj Male Lambs  
Yazarlar
Mehmet Sarı
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Ali Rıza Aksoy
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Muammer Tilki
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
İsmail Kaya
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Archiv Tierzucht
Dergi Tarandığı Indeksler SSCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2012
Cilt No 55
Sayı 5
Sayfalar 480 / 484
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş