| Yazarlar (4) |
|
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
|
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Mustafa MAKAV
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü |
|
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Food Science and Nutrition |
| Dergi ISSN | 2048-7177 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q2 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 01-2023 |
| Cilt No | 11 |
| Sayı | 12 |
| Sayfalar | 10 / 10 |
| Doi Numarası | 10.1002/fsn3.3733 |
| Makale Linki | https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.3733 |