img
img
Bee Bread as a Functional Product: Phenolic Compounds, Amino Acid, Sugar, and Organic Acid Profiles   
Yazarlar (6)
Doç. Dr. Aksem AKSOY Doç. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Sema Sandıkçı Altunatmaz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Filiz Aksu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Nazan Tokatlı Demirok
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye
Kemal Yazıcı
Türkiye
Seydi Yıkmış
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Foods
Dergi ISSN 2304-8158
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
Cilt No 13
Sayı 795
Sayfalar 1 / 13
Doi Numarası 10.3390/foods13050795