| Yazarlar (6) |
Prof. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye |
|
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye |
|
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
|
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| Anahtar Kelimeler |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Foods |
| Dergi ISSN | 2304-8158 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q1 |
| Makale Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2024 |
| Cilt No | 13 |
| Sayı | 795 |
| Sayfalar | 1 / 13 |
| Doi Numarası | 10.3390/foods13050795 |