img
Bee Bread as a Functional Product: Phenolic Compounds, Amino Acid, Sugar, and Organic Acid Profiles   
Yazarlar
Doç. Dr. Aksem AKSOY Doç. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Sema Sandıkçı Altunatmaz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Filiz Aksu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Nazan Tokatlı Demirok
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye
Kemal Yazıcı
Türkiye
Seydi Yıkmış
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Foods
Dergi ISSN 2304-8158
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
Cilt No 13
Sayı 795
Sayfalar 1 / 13
Doi Numarası 10.3390/foods13050795