img
img
Antimicrobial efficiency of rosemary, thyme and clove essential oils on the preservation of marinated chicken breasts (fillets)     
Yazarlar (4)
Pelin Demir
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Emin Aydemir
Harran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Gülsüm Öksüztepe
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Revista Científica de la Facultad de Ciencias Veterinarias
Dergi ISSN 0798-2259
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2024
Cilt No 34
Sayı 2
Doi Numarası 10.52973/rcfcv-e34346
Makale Linki http://dx.doi.org/10.52973/rcfcv-e34346