img
Peynir Olgunlaştırma ve Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri (Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar
Bölüm(ler) Peynir Olgunlaştırma ve Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2023
ISBN 978-625-6645-50-9
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş