| Yazarlar (2) |
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar |
| Bölüm(ler) | Peynir Olgunlaştırma ve Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2023 |
| ISBN | 978-625-6645-50-9 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |