img
USE OF HERBS AND SPICES AS NATURAL ANTIOXIDANTS IN FOODS (Functional Foods and Nutraceuticals: Bioactive Compounds)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Functional Foods and Nutraceuticals: Bioactive Compounds
Bölüm(ler) USE OF HERBS AND SPICES AS NATURAL ANTIOXIDANTS IN FOODS
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2022
ISBN 978-2-38236-274-7
Basıldığı Ülke Fransa
Basıldığı Şehir Lyon
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş