Yazarlar (15) |
![]() Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye |
![]() Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye |
![]() Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye |
![]() Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye |
![]() Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() Ankara Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ankara Üniversitesi, Türkiye |
![]() Erciyes Üniversitesi, Türkiye |
![]() Erciyes Üniversitesi, Türkiye |
![]() Erciyes Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() Bingöl Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ankara Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Meat Science |
Dergi ISSN | 0309-1740 Wos Dergi Scopus Dergi |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q1 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 11-2024 |
Cilt No | 217 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 1 / 13 |
Doi Numarası | 10.1016/j.meatsci.2024.109615 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109615 |