img
The effects of the feeding duration of propylene glycol on major meat quality parameters and substantial proteins in the muscle of Akkaraman lambs  
Yazarlar
Akın Yakan
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Hüseyin Özkan
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Ufuk Kaya
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Hasan Hüseyin Keçeli
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
İrem Karaaslan
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Sevda Dalkıran
Aytaç Akçay
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Necmettin Ünal
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Savaş Sarıözkan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bilal Akyüz
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Korhan Arslan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Baran Çamdeviren
Güven Güngör
Bingöl Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KÜÇÜKOFLAZ Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KÜÇÜKOFLAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Ceyhan Özbeyaz
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Meat Science
Dergi ISSN 0309-1740
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2024
Cilt No 217
Sayı 1
Sayfalar 1 / 13
Doi Numarası 10.1016/j.meatsci.2024.109615
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109615