img
img
Siverek Mutfağında Yenilebilir Yabani Bitkilerin Kullanım Şekilleri ve Gastronomiye Katkıları  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Barış TURAN Dr. Öğr. Üyesi Barış TURAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Muhammed Yeçtekin
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Humanities and Tourism Research
Dergi ISSN 2717-7092
Dergi Tarandığı Indeksler EBSCO, SOBİAD
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 10-2024
Cilt No 14
Sayı 3
Sayfalar 469 / 480
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/4270771
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş