img
img
Kars Mutfağında Kırmızı Et Tüketiminin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Barış TURAN Dr. Öğr. Üyesi Barış TURAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Tugay Arslan
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Dergi ISSN 2602-4144
Dergi Tarandığı Indeksler SOBİAD, DRJI, İndex Copernicus, Türkiye Turizm Dizini
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 10-2024
Cilt No 8
Sayı 2
Sayfalar 286 / 293
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/4091702
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş