img
img
Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması  
Yazarlar (4)
Gülsüm Öksüztepe
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Çalıcıoğlu
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Pelin Demir
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN
Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı F.Ü.Sağ.Bil.Vet.Derg.
Dergi ISSN 1308-9323
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
Cilt No 38
Sayı 2
Sayfalar 102 / 110
Makale Linki https://veteriner.fusabil.org/text.php3?id=1779
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş