img
img
Geleneksel Yöntemle Yapılan Tomas Peynirlerinin Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılması    
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Gülsüm Öksüztepe
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
Kongre Tarihi 25-04-2024 / 27-04-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş