img
img
Microbiological and Chemical Quality of Halloumi Cheese Sold in Elazig  
Yazarlar (3)
Gökhan Kürşad İncili
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Gülsüm Öksüztepe
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences
Kongre Tarihi 16-04-2019 / 18-04-2019
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Trabzon
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş