img
Role of Probiotics in Increasing Meat and Egg Production in Poultry: A Review  
Yazarlar
Ahmad Raza
Rao Zahid Abbas
 Özlem KARADAĞOĞLU Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abdul Raheem
Arslan Muhammad Ali Khan
Muhammad Zaid Khalıl
Nimra Maheen
Ayesha Quddus
Aneela Hussaın
Kostadin Pavlov Kanchev
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 1309-2251
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2024
Cilt No 30
Sayı 6
Sayfalar 753 / 760
Doi Numarası 10.9775/kvfd.2024.32861
Makale Linki https://vetdergikafkas.org/uploads/full_issue_pdf/full_issue_pdf_222.pdf#page=21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Role of Probiotics in Increasing Meat and Egg Production in Poultry: A Review

Paylaş