img
Some Characteristics of Kars Gruyere Cheese, One of Turkey's Local Cheeses (Research Perspectives of Micobiology and Biotechnology)  
Yazarlar
 Asya ÇETİNKAYA Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Research Perspectives of Micobiology and Biotechnology
Bölüm(ler) Some Characteristics of Kars Gruyere Cheese, One of Turkey's Local Cheeses
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-81-972325-7-2
Basıldığı Ülke Hindistan
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş