On Neutrosophic Soft Multisets and Neutrosophic Soft Multi Topological Spaces
Doç. Dr. Adem YOLCU
Büşra Aka
Bu çalışma da, yeni bir hibrit sistem olan neutrosophic esnek çoklu kümeler tanıtılmaktadır. Ayrıca, alt küme, eşit küme, boş küme, mutlak küme, birleşim, kesişim, farklı gibi bazı temel özellikleri bu kavramlar üzerinde çalıştık. Dahası, neutrosophic esnek çoklu topolojik uzayları tanıttık. Bu topolojik uzaylar üzerinde açık küme, kapalı küme, iç, kapanış gibi bazı önemli kavramlar araştırılmıştır. İncelenen tüm kavramların önemli özellikleri araştırılmış, bazı önemli teoremler ispatlanmış ve konu ile ilgili çeşitli örnekler sunulmuştur.
Dergi Adı Erzincan University Journal of Science and Technology
Makale Dili İngilizce