| Yazarlar (4) |
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Öğr. Gör. Koray İŞBARALI
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Czech Journal of Food Sciences |
| Dergi ISSN | 1805-9317 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q4 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 08-2024 |
| Cilt No | 42 |
| Sayı | 4 |
| Sayfalar | 251 / 262 |
| Doi Numarası | 10.17221/56/2024-CJFS |
| Makale Linki | https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-202404-0005_effect-of-rosemary-and-clove-essential-oils-on-lipid-oxidation-microbial-sensorial-properties-and-storage-sta.php |