Yazarlar |
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Öğr. Gör. Koray İŞBARALI
Türkiye |
Özlem İstanbullu Paksoy
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Czech Journal of Food Sciences |
Dergi ISSN | 1805-9317 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q4 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 08-2024 |
Cilt No | 42 |
Sayı | 4 |
Sayfalar | 251 / 262 |
Doi Numarası | 10.17221/56/2024-CJFS |
Makale Linki | https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-202404-0005_effect-of-rosemary-and-clove-essential-oils-on-lipid-oxidation-microbial-sensorial-properties-and-storage-sta.php |