img
Effect of rosemary and clove essential oils on lipid oxidation, microbial, sensorial properties and storage stability of kavurma, a cooked meat product   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Koray İŞBARALI Öğr. Gör. Koray İŞBARALI
Türkiye
Özlem İstanbullu Paksoy
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Czech Journal of Food Sciences
Dergi ISSN 1805-9317
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 08-2024
Cilt No 42
Sayı 4
Sayfalar 251 / 262
Doi Numarası 10.17221/56/2024-CJFS
Makale Linki https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-202404-0005_effect-of-rosemary-and-clove-essential-oils-on-lipid-oxidation-microbial-sensorial-properties-and-storage-sta.php