img
img
In Vitro Studies of Salt Tolerance at the Physiological and Molecular Levels in Two Cultivars of Emmer Wheat (Triticum dicoccum Schrank ex Schübl)   
Yazarlar (5)
Dr. Öğr. Üyesi Doğan İLHAN Dr. Öğr. Üyesi Doğan İLHAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Büşra Yazıcılar
Merve Şimşek
Ökkeş Atıcı
Türkiye
İsmail Bezirğanoğlu
Erzurum Teknik Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Soil Science and Plant Nutrition
Dergi ISSN 0718-9508
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2024
Cilt No 24
Sayı 2
Sayfalar 2566 / 2576
Doi Numarası 10.1007/s42729-024-01678-0
Makale Linki https://doi.org/10.1007/s42729-024-01678-0