img
img
Türkiye’deki Helal Gıda Sertifikalandırılması  
Yazarlar (5)
Yurdagül Ayaz
Prof. Dr. Mehmet Ali KIRPIK Prof. Dr. Mehmet Ali KIRPIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Ramazan Ayaz
Yavuz Akyıldız
Hakan Keleş
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Caucasian Journal of Science
Dergi ISSN 2148-6840
Dergi Tarandığı Indeksler CiteFactor, Türk Eğitim İndeksi, Cosmos, Crossref, Sobiad, Türkiye Atıf Dizini
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 08-2024
Cilt No 11
Doi Numarası 10.48138/cjo.1414200
Makale Linki https://doi.org/10.48138/cjo.1414200
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Türkiye’deki Helal Gıda Sertifikalandırılması

Paylaş