img
img
Türk Mutfak Kültüründe Bal ve Coğrafi İşaretli Ballar Üzerine Bir Değerlendirme  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Tuncay ÇANAKÇI Dr. Öğr. Üyesi Tuncay ÇANAKÇI
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Academic Tourism Studies
Dergi ISSN 2757-699X
Dergi Tarandığı Indeksler DRJI, ESJI, CABI
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2024
Cilt No 5
Sayı 2
Sayfalar 170 / 178
Makale Linki https://jatosjournal.org/?mod=tammetin&makaleadi=&key=78874
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş