img
img
Some Characteristics of Kars Gruyere Cheese, One of Turkey's Local Cheeses (Research Perspectives of Microbiology and Biotechnology Vol. 2)  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Research Perspectives of Microbiology and Biotechnology Vol. 2
Bölüm(ler) Some Characteristics of Kars Gruyere Cheese, One of Turkey's Local Cheeses
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-81-972325-0-3
Basıldığı Ülke Hindistan
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş