img
img
A Traditional Cereal Product of Turkey: Kars Kavılca Bulguru Türkiye'nin Geleneksel Bir Tahıl Ürünü: Kars Kavılca Bulguru  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 3rd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium
Kongre Tarihi 03-10-2024 / 04-10-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Mersin
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş