Yazarlar (2) |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Kitap Adı | GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR II |
Bölüm(ler) | COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ KALİTE VE AKREDİTASYONLARIN ÖNEMİ |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Ders Kitabı |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2024 |
ISBN | 978-605-254-985-8 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |