| Yazarlar (2) |
Öğr. Gör. Sinem GÖKSAL
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Arş. Gör. Sümeyye Nur CİHANGİR
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR II |
| Bölüm(ler) | COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ KALİTE VE AKREDİTASYONLARIN ÖNEMİ |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Ders Kitabı |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2024 |
| ISBN | 978-605-254-985-8 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |