img
img
COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ KALİTE VE AKREDİTASYONLARIN ÖNEMİ (GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR II)  
Yazarlar (2)
Öğr. Gör. Sinem GÖKSAL Öğr. Gör. Sinem GÖKSAL
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Sümeyye Nur CİHANGİR Arş. Gör. Sümeyye Nur CİHANGİR
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR II
Bölüm(ler) COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ KALİTE VE AKREDİTASYONLARIN ÖNEMİ
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Ders Kitabı
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-605-254-985-8
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
Atıf Sayıları

Paylaş