img
img
Layer-by-layer chitosan-based films with middle-layer incorporated rosemary oil nanoemulsion for sustained release and minced beef preservation  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Neslihan MUTLU Doç. Dr. Neslihan MUTLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Baycan MOR Dr. Öğr. Üyesi Baycan MOR
Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Dergi ISSN 1438-2377 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Dergi Grubu Q2
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 04-2025
Sayfalar 1 / 17
Doi Numarası 10.1007/s00217-025-04749-3
Makale Linki https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-025-04749-3