| Yazarlar (2) |
Doç. Dr. Neslihan MUTLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Baycan MOR
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | European Food Research and Technology |
| Dergi ISSN | 1438-2377 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q2 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 07-2025 |
| Cilt No | 2025 |
| Sayı | 251 |
| Sayfalar | 1917 / 1933 |
| Doi Numarası | 10.1007/s00217-025-04749-3 |
| Makale Linki | https://doi.org/10.1007/s00217-025-04749-3 |