img
img
Molecular Characterization of Lactic Acid Bacteria in Çakmak Cheese, Kashar Cheese and Gruyere Cheese Produced by Traditional Methods in Kars Province and Their Application as Starter Culture  
Yazarlar (4)
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Türkiye
Doç. Dr. Aksem AKSOY Doç. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü ESCI dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Int. J. Agricult. Stat. Sci.
Dergi ISSN 0973-1903 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler ESCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2025
Cilt No 21
Sayı 1
Sayfalar 27 / 38
Doi Numarası 10.59467/IJASS.2025.21.27
Makale Linki www.connectjournals.com/ijass