img
img
Ardahan Mutfağının Gastronomi Turizmi Bileşenleri Çerçevesinde Değerlendirilmesi  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Barış TURAN Dr. Öğr. Üyesi Barış TURAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Academic Tourism Studies
Dergi ISSN 2757-699X
Dergi Tarandığı Indeksler ASOS, ROAD, DRJI, Google Scholar
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2025
Cilt No 6
Sayı 1
Sayfalar 133 / 144
Doi Numarası 10.29228/jatos.81430
Makale Linki https://jatosjournal.org/?mod=makale_tr_ozet&makale_id=81430
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Ardahan Mutfağının Gastronomi Turizmi Bileşenleri Çerçevesinde Değerlendirilmesi

Paylaş