| Yazarlar (1) |
Dr. Öğr. Üyesi Lale BAŞER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | Functional Foods and Nutraceuticals: Bioactive Compounds |
| Bölüm(ler) | CURCUMIN: A HEALTHY SPICE FROM ASIA |
| Bölüm Sayfaları | 139-204 |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 01-2022 |
| ISBN | 978-2-38236-274-7 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Kars |
| Kitap Linki | https://books.google.com.tr/books?hl=en&lr=&id=W9OTEAAAQBAJ&oi=fnd&pg=PA139&dq=info:cQ5mJdhNrkMJ:scholar.google.com&ots=FlMoCYCLpq&sig=nkmNttdhvmRVRDnvQ2X4JHpPrgk&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false |