img
img
The Biotechnological Potential and Treatment Processes of Cheese Whey  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Hakan ÇELİKTEN Dr. Öğr. Üyesi Hakan ÇELİKTEN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayınlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı MAS Journal of Applied Sciences
Dergi ISSN 10(3): 446–455,
Dergi Tarandığı Indeksler CABI, EBSCOhost, J-Gate, OpenAire, Google Scholar, Erih Plus, MIAR, SOBIAD, Scilit, HOLLIS- Harvard Library, Base (Bielefeld Academic Search Engine)
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 09-2025
Doi Numarası 10.5281/zenodo.16731871
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
The Biotechnological Potential and Treatment Processes of Cheese Whey

Paylaş