| Yazarlar (10) |
Dr. Öğr. Üyesi Serdar YİĞİT
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
Doç. Dr. Pınar AKSU KILIÇLE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Erdem TOKTAY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Nilnur EYERCİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Gül Esma AKDOĞAN KARADAĞ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Seyit Ali BİNGÖL
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Food Science & Nutrition |
| Dergi ISSN | 2048-7177 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q2 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 07-2025 |
| Cilt No | 13 |
| Sayı | 8 |
| Doi Numarası | 10.1002/fsn3.70730 |
| Makale Linki | https://doi.org/10.1002/fsn3.70730 |