img
img
Effect of potassium sorbate, nisin and lysozyme singly and in combinations on the quality of pickled white cheese during storage  
Yazarlar (3)
Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ALAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Gülsüm Öksüztepe
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Hüsnü Şahan Güran
Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Revista Científica de la Facultad de Ciencias Veterinarias
Dergi ISSN 0798-2259 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 10-2025
Cilt No 35
Sayı 3
Doi Numarası 10.52973/rcfcv-e35736
Makale Linki https://doi.org/10.52973/rcfcv-e35736