| Yazarlar (9) |
|
İnönü Üniversitesi, Türkiye |
|
İnönü Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
Prof. Dr. Mushap KURU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Mustafa MAKAV
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Buket BOĞA KURU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Fikret BEKTAŞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
İnönü Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Food Chemistry |
| Dergi ISSN | 0308-8146 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q1 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 07-2025 |
| Cilt No | 480 |
| Sayı | 143855 |
| Sayfalar | 1 / 14 |
| Doi Numarası | 10.1016/j.foodchem.2025.143855 |
| Makale Linki | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2025.143855 |