img
img
Hydrogen-rich water consumption modifies the chemical, biochemical, nutritional, and bioactive properties of the goats colostrum and mature milk  
Yazarlar (9)
Hilal Kanmaz
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Didem Şahingil
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Durıed Alwazeer
Türkiye
Menekşe Bulut
Türkiye
Prof. Dr. Mushap KURU Prof. Dr. Mushap KURU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Mustafa MAKAV Doç. Dr. Mustafa MAKAV
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Buket BOĞA KURU Doç. Dr. Buket BOĞA KURU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Fikret BEKTAŞOĞLU Dr. Öğr. Üyesi Fikret BEKTAŞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Food Chemistry
Dergi ISSN 0308-8146 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2025
Cilt No 480
Sayı 143855
Sayfalar 1 / 14
Doi Numarası 10.1016/j.foodchem.2025.143855
Makale Linki https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2025.143855