img
img
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ ALAN YAZININDA GIDA HİJYENİ VEGIDA GÜVENLİĞİNE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARINBİBLİYOMETRİK ANALİZİ  
Yazarlar (2)
Tuncay Çanakçı
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Sümeyye Nur CİHANGİR Arş. Gör. Sümeyye Nur CİHANGİR
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ ALAN YAZININDA GIDA HİJYENİ VEGIDA GÜVENLİĞİNE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARINBİBLİYOMETRİK ANALİZİ (A Bibliographic Analysis of Studies on Food Hygiene and Food Safetyin Gastronomy Literature in Turkey)
Dergi Tarandığı Indeksler Türkiye Turizm Dizini
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 08-2025
Cilt No 8
Sayı 2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş