img
Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Maya Kültürü Saccharomyces cerevisia Kullanımının Performans Yumurta Sarısında Yağ Asidi Kompozisyonu ve Dışk Mikroflorası Üzerine Etkilerinin Araştırlması  
Yazarlar
Bülent Özsoy
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Elif ÇELİK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 1. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi
Kongre Tarihi 28-09-2016 / 01-10-2016
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş