img
EFFECTS OF DIETARY ZINC AND L-ARGININESUPPLEMENTATION ON TOTAL ANTIOXIDANTS CAPACITY,LIPID PEROXIDATION, NITRIC OXIDE, EGG WEIGHT, AND BLOODBIOCHEMICAL VALUES IN JAPANASE QUAILS  
Yazarlar
Prof. Dr. Onur ATAKİŞİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Emine ATAKİŞİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Asım Kart
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 3rd International Conference on New Trends in Chemistry
Kongre Tarihi 28-04-2017 / 30-04-2017
Basıldığı Ülke Finlandiya
Basıldığı Şehir Helsinki
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş