img
Usage of essential oil mixture in Turkish domestic geese (Anser anser) for improving antioxidant capacity and cecum some short-chain fatty acid concentrations   
Yazarlar
Özlem Durna Aydın
Türkiye
Gültekin Yıldız
Türkiye
Prof. Dr. Oğuz MERHAN Prof. Dr. Oğuz MERHAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Songül ULUFER BULUT Dr. Öğr. Üyesi Songül ULUFER BULUT
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KANICI TARHANE Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KANICI TARHANE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Kadriye Pınar Ambarcıoğlu
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Ali Haydar KIRMIZIGÜL Prof. Dr. Ali Haydar KIRMIZIGÜL
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Ekin Emre ERKILIÇ Doç. Dr. Ekin Emre ERKILIÇ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Enes AKYÜZ Doç. Dr. Enes AKYÜZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mert SEZER Dr. Öğr. Üyesi Mert SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 1300-0861
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2022
Cilt No 69
Sayı 3
Sayfalar 313 / 318
Doi Numarası 10.33988/auvfd.876578
Makale Linki http://dx.doi.org/10.33988/auvfd.876578